ape yang aku rase,
ape yang aku pendam,
ape yang aku lihat dan nampak ,
aku luahkan di sini,
sesungguhnya aku manusia biasa

pengunjung yang cantik dan hensem melawat ^^


Get your myspace counter

followers ku yang comey dan kacak ^^

13 November 2015

new life

Starting new life, new campus, new friends, new environment, new place. First time dapat belajar jauh dari family.
From Pahang to Melaka.
From Poli to Micet.
From Dip in Food Tech to Deg Chemical Engineering Technology in Food.
first  apply atas dorongan kawan. nak ikutkan hati memang tak sambung dah. mana taknya.. bila dah rasa enjoy pegang gaji, dah rasa enjoy pegang duit sendiri  tetiba kene sambung. tapi macamanapun, alhamdulillah dapat juga sambung. 
jadi manusia ni kene banyak bersyukur. jangan nak banyak merungut sangat *walhalselalumerungut 


kawan ni lah yang banyak support suruh sambung skali. fyza. kalau tak memang kelaut rasanya. kalau takde dia, semangat nak belajar tu kureng sikit hee *senyumkelat. memang la semangat kurang bila kau pikir kau sorang sorang je.



 And part paling malas bila nak starting new life kat tempat orang ni ialah "cari kawan"! yeahh!! tu yang aku malas. tapi alhamdulillah kat sini aku dapat kawan semua yang baik baik.. thanks gaiss :* 






dari belajar kat poli, kerje, pastu sambung belajar balik tak tinggal lagi lah degan lab coat putih tu.. alaa lab coat acah acah doktor x jadi tuu. tapi kat sini tambahan ade jaket biru pulak  dah.. acah acah pekerje TnB lah pulak.
TnB pon TnB lah.. 



sini satu je yang takut. takut tak dapat kejar apa yang diajar. maklomlahh otak ni lambat sikit pickupnye.. tapi 'adik-adik' sini tak kedekut ilmu nak ajar akaknya nih.. kenapa adik adik??? tua sangat ke ?? iolls masih mude k. diorang ni semuanya sebaya ngan adik koi. 19 tahun. 




ni nak kasi throwback sikit gambar masa masuk Colour Run yang under a famosa ni ha. tujuan masuk pun sesaje nak main warne. bukan nak menang pun. dari mereput kat bilik tu kan..
mereka ni la penceria hari-hari ku.. *kecualibadutsengaltu




pape pun rindu nak konvo lagi.
harap sambung sini lepas la sampai habis..
tengok video unikl ni macam happening je.
mana tahu konvo degree kali ni ramai yang datang. tak macam konvo poli dulu. 
rasa kecewa tetap ada :(

malas pulak nak menaip..bye!




 *buang yang keruh, amik yang jernih.
*padam entry lama, baru nampak cam newbie :p


No comments:

Post a Comment